Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Homeopathie

Homeopathie is een geneeswijze die het natuurlijke afweersysteem van het lichaam stimuleert. Niet alleen het lichamelijke afweersysteem wat we kennen als het immuunsysteem, maar ook ruimer, zoals het incasseringsvermogen voor stress en emotionele belasting.

Bijzonder aan de homeopathie is de keus van het passend middel, want deze vindt plaats volgens het gelijksoortigheidsprincipe, ook wel similia-principe genoemd. Het middel wordt afgestemd op de gehele persoon.

De klachten die iemand heeft kunnen genezen worden met een geneesmiddel dat bij een gezond persoon soortgelijke klachten kan oproepen.

Het is essentieel voor de behandeling dat het geneesmiddel goed bij de klachten past, maar ook breder, op basis van de hele persoon, gekozen wordt. Tijdens het consult worden daarom veel vragen gesteld zodat ik een goed beeld krijg van de hele persoon.

Homeopathische geneesmiddelen zijn natuurlijke stoffen die op een speciale manier worden verdund. U krijgt van de stof maar een minimale hoeveelheid binnen. De middelen worden in een homeopathische apotheek bereid en zijn veilig in te nemen. Belangrijk is wel dat u de aanwijzingen goed opvolgt. Zowel acute als chronische klachten zijn te behandelen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Klik hier

 
 
Copyright © 2022 HEEL kracht
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren