Bioresonantie is een behandelmethode gericht op de hele persoon.

Het herstellen naar een duurzame gezondheid is een continu trainingsproces van je lichaam, net als het opbouwen van je conditie. In het proces van gezondheid naar ziekte ga ik uit van de 6 fases van Reckeweg. Hierbij kan het lichaam van een balans waarbij je vanuit een ziekte vanzelf weer gezond wordt, gaan naar een proces van chronische ontstekingen, naar auto-immuunziekten en kanker. Voor een genezingsproces bewandel je de weg terug naar een gezonde balans en pel je de opgestapelde verstoringen af in laagjes, als een ui. Iedereen met een chronische ziekte heeft een specifiek onopgelost probleem, iedere achtergrond is uniek en vraagt om een individuele benadering.

Om gezond te worden en te blijven, gebruik ik voor onderzoek en behandeling moderne scanapparatuur, bioresonantie- en fotonentherapie, acupunctuur, orthomoleculaire geneeswijzen, voedingsadviezen, kruiden en homeopathie.

Apparatuur

Ik werk met BICOM- en Oberon-apparatuur. Deze apparatuur werkt met de nieuwste intelligente nformatietechnologie op de lichaamseigen frequenties. Alles in het lichaam; alle organen, ziekteverwekkers, ontstekingen, ziektes, gedachten hebben hun eigen frequentiekarakteristiek. Met de apparatuur kunnen de oorzaken van uw probleem in kaart worden gebracht en stoorvelden, die ziektes kunnen veroorzaken, op verschillende wijze worden behandeld zodat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Het zelfherstellend vermogen kan daarnaast ondersteund worden met het Bionic fotonenapparaat.

Ben je eenmaal hersteld dan vraagt gezond blijven continue aandacht. Het is belangrijk om daarbij keuzes te maken die lichaam en geest voeden, inspireren en het welzijn bevorderen. In de vervolgbehandelingen besteed ik hier aandacht aan zodat je je eigen welzijn zo goed mogelijk kunt ondersteunen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Klik hier

 0624542269          info@heelkracht.nl