Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Coaching

Coaching gebruik ik voor persoonlijke ontwikkeling op maat. Jouw coaching-traject sluit aan op jouw eigen vragen en ontwikkelbehoefte. Met gerichte vragen en opdrachten gaan we uitzoeken wat voor jou belangrijk is. Wat gaat goed, waar loop je tegen aan? Wil je werken aan verbeterpunten of je sterke kanten uitbreiden en meer benutten? De antwoorden op deze vragen zijn heel persoonlijk, een standaardaanpak werkt daarbij niet.

Wel standaard is, dat ik je begeleid om inzicht te krijgen in
jouw vragen en jouw antwoorden. Om van daaruit te komen tot concrete stappen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dus: jouw vraag staat centraal.

Coaching helpt enerzijds in het verhelderen van het zelfbeeld, strategieën en patronen.
Anderzijds helpt coaching jou in het zoeken naar alternatieven en ondersteun ik je tijdens het persoonlijke ontwikkeltraject.

Ik geef coaching sessies vaak in combinatie met neurofeedback. Het is mijn ervaring dat het krijgen van inzichten en doorvoeren en volhouden van veranderingen makkelijker en sneller verloopt door de coaching op deze manier te ondersteunen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Klik hier!

 
 
Copyright © 2022 HEEL kracht
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren