Hallo! Ik ben Mariska van Goozen en ik heb sinds 2005 deze praktijk in natuurgeneeskunde, bioresonantie en neurofeedback.

Door mijn kinderen kwam ik voor het eerst in aanraking met alternatieve geneeswijzen. Ieder kind heeft wel last van kleine kwaaltjes, van waterpokken tot oorontsteking. Dat vond ik soms wel lastig want medicijnen hebben vaak bijwerkingen maar ik wilde ook mijn kinderen zo snel mogelijk van hun klachten afhelpen. Zo kwam ik al snel in aanraking met homeopathie. Ik merkte hoe goed de kinderen op homeopatische zelfzorgmiddeltjes reageerden. En er waren geen bijwerkingen. Dat vond ik erg interessant.

Omdat ik vanwege de komst van de kinderen parttime was gaan werken had ik de tijd om een opleiding natuurgeneeskunde en homeopathie te volgen. Inmiddels was mijn interesse in de geneeskunde flink gewekt. Ik ben me verder gaan verdiepen in bioresonantie, voeding, voedingssupplementen, acupunctuur en neurofeedback.

Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest samen in balans moeten zijn om je gezond te voelen. Om mij meer te verdiepen in de psychische processen ben ik daarom psychologie gaan studeren. Eind 2014 heb ik mijn Bachelor behaald. Een Master levenslooppsychologie staat voor de komende twee jaar op de planning.

Mijn praktijk

In mijn praktijk combineer ik meestal diverse behandelvormen om snel een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. De behandeling is zoveel mogelijk gericht op de totale persoon.

Kinderen met AD(H)D boeken bijvoorbeeld veel vooruitgang met neurofeedbacktrainingen. Als dit gecombineerd wordt met een op maat uitgetest voedingsadvies en het ontstoren van belastingen zijn de resultaten vaak zeer goed.  

In overleg bepalen we samen tijdens het eerste consult wat de mogelijkheden zijn.

 0624542269          info@heelkracht.nl        

Copyright © 2022 HEEL kracht