Homeopathie

Homeopathie is een geneeswijze die het natuurlijke afweersysteem van het lichaam stimuleert. Niet alleen het lichamelijke afweersysteem wat we kennen als het immuunsysteem, maar ook ruimer, zoals het incasseringsvermogen voor stress en emotionele belasting.

Bijzonder aan de homeopathie is de keus van het passend middel, want deze vindt plaats volgens het gelijksoortigheidsprincipe, ook wel similia-principe genoemd. Het middel wordt afgestemd op de gehele persoon.

"De klachten die iemand heeft kunnen genezen worden met een geneesmiddel dat bij een gezond persoon soortgelijke klachten kan oproepen."

Het is essentieel voor de behandeling dat het geneesmiddel goed bij de klachten past, maar ook breder, op basis van de hele persoon, gekozen wordt. Tijdens het consult worden daarom veel vragen gesteld zodat ik een goed beeld krijg van de hele persoon.

Homeopathische geneesmiddelen zijn natuurlijke stoffen die op een speciale manier worden verdund. U krijgt van de stof maar een minimale hoeveelheid binnen. De middelen worden in een homeopathische apotheek bereid en zijn veilig in te nemen. Belangrijk is wel dat u de aanwijzingen goed opvolgt. Zowel acute als chronische klachten zijn te behandelen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Klik hier

 0624542269          info@heelkracht.nl